Horsensgade 10, 1. th., 8000 Aarhus C

DELEVENLIG ANDELSBOLIG FULD AF SJÆL PÅ FREDERIKSBJERG

DELEVENLIG ANDELSBOLIG PÅ FREDERIKSBJERG - Favorabel anskaffelsespris

Her er muligheden for at købe en velbeliggende og yderst charmerende 3-værelses andelsbolig på det populære Frederiksbjerg i en af kvarterets mange flotte ejendomme.

Den meget billige anskaffelsespris hænger sammen med et renteswap lån. Der er indgået en aftale med realkreditinstituttet om en fast rente resten af lånets løbetid, og der er således ud fra de aftalte vilkår ikke risiko for en rentestigning.

Køber af andelen hæfter kun for den købesum, som køber har betalt for andelen.

Frederiksbjerg er et eksklusivt boligområde, der er kendt for en helt særlig atmosfære. Gaderne er fulde af ånd og kultur, og her findes alt, der kan forsøde tilværelsen. Lejligheden er beliggende på en sidegade til den hyggelige Ingerslevs Boulevard, der er kendt for to ugentlige markedsdage onsdag og lørdag, hvor markedet bugner af alt fra grøntsager og blomster til ost, fisk og meget mere. Endvidere oser området af stemningsfulde gader, grønne boulevarder, små hyggelige cafè'er, barer og gode restauranter. Her er plads til udendørs hygge og leg for såvel ældre som yngre beboere i området. Ud over de utallige handelsmuligheder, er lejligheden også beliggende tæt på Århus Svømmestadion og Frederiksbjerg Skole.

Ejendommen, der er opført i 1913, og fremstår i en god vedligeholdelsesstand, er opført i røde mursten med rødt tegltag og hvide sprossede vinduer, der kendetegner bygningerne i kvarteret. Selvom man befinder sig i hjertet af Frederiksbjerg, er der en dejlig, rolig atmosfære i lejligheden og også i gårdrummet.

Lejligheden er godt indrettet og fremstår utroligt charmerende i en romantisk stil med plankegulve og smukke stuklofter. De store rum gør lejligheden delevenlig for 3 personer.

Indretning:
Fin entré, der fungerer som fordelingsgang. Gangen er oplyst af spots i loftet. Der er indgang til to rummelige stuer adskilt af en massiv skydedør. Stort soveværelse med masser af skabsplads. Dejlig funktionelt køkken i tidløst design med hvide elementer og laminatbordplade. Pænt og lyst badeværelse med hvide vægfliser og to vinduer, der lukker lys og luft ind i rummet.

Fra lejligheden er der via bagtrappen adgang til kælderen, der indeholder eget opbevaringsrum, cykelparkering, tørrerum og fælles vaskefaciliteter. Fra kælderen er der udgang til en dejlig fælles gårdhave med gode opholds- og legearealer.

Bestil en fremvisning allerede i dag, så fremviser vi gerne lejligheden for dig, når det passer for dig!

KONTAKT BROHOLM BOLIG & ERHVERV på tlf. 8617 5000.