Banegårdsvej 32, 8660 Skanderborg

CHARMERENDE BYHUS MED LUKKET HAVE

- 147 m² bolig fordelt på 2 plan
- Beliggende få hundrede meter fra Skanderborgs hyggelige butiksgade
- Pænt køkken fra 2017
- 440 m² grund med skøn, lukket gårdhave med 2 terrasser

Særdeles velholdt byhus beliggende midt i Skanderborg. Ejendommen er opført 1893 i røde mursten, der er pudsede og malede på havesiden. Tagdækningen er et flot skifertag. Husets døre er udskiftet inden for de sidste par år og stueetagens vinduer fra 2002 er lydisolerede. Boligen er fordelt med 97 m2 beboelse i stueplan og 50 m2 i tagetagen. Endvidere er der 28 m² kælder, 13 m² udhus, 15 m² overdækket terrasse og 12 m² drivhus/"orangeri". Der er kort afstand til Skanderborgs butiksgade, indkøb, skoler, gymnasium, institutioner, togstation og Skanderborg Sø.

Indretning: Entre med pæn trappe til 1. salen, der rummer værelse, badeværelse med brus samt en stor stue, der med fordel kan laves om til værelser. Stueetagen indeholder: 2 lyse stuer én suite med plankegulve og adskilt med glasdøre. Dejligt, lyst køkken med nyt, hvidt Designa køkken fra 2017. Det stilrene køkken, der indeholder en moderne loftintegreret emfang, ligger i åben forbindelse med alrummet, som er hele familiens samlingspunkt. Endvidere indeholder stueetagen stort soveværelse med skabsvæg, stort badeværelse med bruseniche, vask i bord, skabe og klinkegulv med gulvvarme samt bryggers med udgang til gårdhaven. Fra gårdhaven er der adgang til husets kælder, der i dag bruges som kombineret værksted og opbevaringsrum.

Den lukkede gårdhave har 2 hyggelige terrasser, hvoraf den ene er overdækket, en mindre græsplæne og et hyggeligt "orangeri". Haven kræver minimal vedligeholdelse, og i de rolige omgivelser er det svært at forstille sig, at man befinder sig midt i byen. I haven er der et isoleret udhus med plads til cykler, maskiner og værktøj. Der er installeret vand og afløb i udhuset.

Der er givet tilladelse af kommunen til at parkere i gården.