Søndre Ringgade 7, 3. TH., 8000 Aarhus C

DEJLIG OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED PÅ FREDERIKSBJERG MED ALTAN

Søger du en god og velbeliggende 2-værelses ejerlejlighed på Frederiksbjerg, så er der her en god lejlighed beliggende på 3. sal i en ejendom, der er én af kvarterets smukkeste og bedst bevarede med høj bevaringsværdi (5). Murværket mod gaden er smukt profileret med fremhævede skifter og den oprindelige hoveddør i teaktræ er bevaret. Vinduer og døre er malet i en dyb, grøn farve som oprindeligt.

Frederiksbjerg området er et enestående og klassisk Aarhus kvarter med smukke karreer opført i mursten i 1930-erne. Her oplever man en helt speciel stemning af ånd og kultur i gaderne. Der er stemningsfulde gader, grønne boulevarder og en handelsgade med små hyggelige cafeer og gode restauranter.

Beliggenheden er særdeles attraktiv med gåafstand til Marselisborg Skovene, strandene langs Aarhusbugten og til Aarhus centrum. Inde i karreen er der stille oaser med grønne plæner, smukke træer med god plads til stille stunder i samvær med andre, solbadning og hygge.

Denne ejendom er opført i 1933. Hele ejendommen er istandsat i 2016 - 2017 i et samlet projekt, der bl.a. har omfattet: Nyt tegltag med fast undertag, isolering, reparationer af udhæng, nye tagrender og nedløb, reparation af brandkamme, renovering af begge facader med reparation af fuger og udskiftning af vinduesoverliggere, nye træ/alu vinduer og dørpartier mod gården og gaden med ekstra lydisolering mod gaden, nye lodrette og lydisolerede faldstammer i rustfrit stål, nye vandrette faldstammer i denne lejlighed, nye lodrette vandrør til koldt og varmt vand i plast samt visse ombygninger og isolering af rør i teknik og kælder. Ejerforeningen er velfungerende.

Trappeopgangen er klassisk med de oprindelige meget smukke arkitekttegnede døre til lejlighederne.

Lejligheden på 74 m² indeholder klassiske, store rum med højt til loftet, stuk i stuerne og flotte trægulve. Indretning: God entre med skabe til overtøj og opbevaring. Dejlig, stor stue med skøn, lys karnap og lysindfald fra øst, så man har solopgangens lys i stuen fra morgenstunden. Fra stuen har man et herligt lyst vue ud over bydelen, bl.a. ned ad Chr. Wærums Gade. Stort soveværelse med skabe og dobbeltdøre til vestvendt altan, hvorfra eftermiddagssolen kan nydes tilligemed den flotte udsigt over karreens grønne oase og parkrum. Pænt og funktionelt køkken med hvidt inventar og alt i hvidevarer. Badeværelset og godt og rummeligt med pænt inventar, vask i bord, underskabe, glashylder, god bruseniche samt vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

I kælderen forefindes eget opbevaringsrum samt fælles vaskefaciliteter i teknikrummet.

Der er cykel- og opbevaringsskur i det hyggelige gårdrum, hvor der også forefindes bord og stole.