Nedergårdsvej 79, Skejby, 8200 Aarhus N

Charmerende og velholdt villa i hyggelige omgivelser.

Drømmer I om en indflytningsklar villa, i hyggelige og rolige omgivelser, så er dette måske boligen for jer! - Denne ejendom er gennemrenoveret igennem de sidste 10 år og har bl.a. fået en arkitekttegnet tilbygning og udnyttet tagetagen, og fremstår i dag pæn og klar til indflytning.

Ejendommen er beliggende i den hyggelige landsby Gl. Skejby i Aarhus N, kun ca. 4 km fra midtbyen. Her er mulighed for at samles omkring den flotte legeplads "Hullet", hvor byens beboere mødes til hygge og sjov. Gl. Skejby er en del af den populære Lisbjerg skoles distrikt. Der er sikker skolevej med cykelstier samt tunnelforbindelser hele vejen. Herudover er der mulighed for, at byens børn kan hentes og bringes til skole med skolebussen.
Man kommer nemt og hurtigt til Aarhus med Letbanen eller bussen som begge har flere afgange i timen.

Boligen indeholder i stueplan:
Entré med god plads til overtøjet samt trappe til 1.salen. Pænt Køkken/alrum med stilrent køkken fra ALNO i lyse elementer og god plads til det store spisebord, hvor hele familien kan samles. Fin stue med trægulve. Godt soveværelse/kontor som evt. kan inddrages til stuen, hvis man ønsker en stor vinkelstue. Mange vinduer giver et godt lysindfald. Der er hele tre udgange til den hyggelige have med syd-/vestvendt terrasse. Herudover findes 2 flotte badeværelser med grå klinker og seperat bruseplads.
På 1. salen finder I en stor repos med fransk altan samt 2 gode værelser. Her er mulighed for at etablere et ekstra værelse på den store repos, og alligevel bevarere muligheden for et "multirum" i midten. 1.sal har ligesom stueplan flotte trægulve samt mange vinduer, som giver et super godt lysindfald og mulighed for at nyde den smukke udsigt over området og landsbyen.

Ejendommen er beliggende på en god solrig grund, med en dejlig lukket have. Her er masser af gode solkroge samt rig mulighed for leg og spil.

Kontakt os på tlf. 86 17 50 00 allerede i dag for en fremvisning