Jægergårdsgade 29, 1., 8000 Aarhus C

Charmerende 3 værelses lejlighed med terrasse og parkeringsplads

Charmerende 3 vær. lejlighed med terrasse og parkeringsplads

Ønsker du at bo i Jægergårdsgade og være tæt på denne spændende og aktive gade samt det centrale Aarhus, så er her en god mulighed.
Du får god plads, nyere badeværelse, en ugeneret terrasse med udsigt til et flot gårdmiljø og mulighed for at leje en parkeringsplads i gården.

Der er 4 ejerlejligheder i ejerforeningen, heraf 3 med boliger og 1 erhvervsejerlejlighed. Erhvervsejerlejligheden er beliggende i stueplan, hvor der er en pæn, miljøvenlig frisørsalon.

Jægergårdsgade er beliggende på den del af Frederiksbjerg, der ligger nærmest centrum. Beliggenheden er attraktiv med kort afstand til alle byens faciliteter, havneområdet, Marselisborg Skovene og strandene langs Aarhusbugten.

Ejendommen er opført i 1876 og væsentlig om-/tilbygget i 2011. Den fremstår i dag med pudsede ydermure, rødt tegltag og sprossede Dannebrogsvinduer med termoruder.

Lejligheden på 79 m² er delevenlig og fremstår med trægulve og fyldingsdøre.
Indretning: Entre med indbygget garderobeskab. 2 stuer, heraf 1 med udgang til delvist overdækket terrasse. Pænt, nyere badeværelse (ca. 2 ½ år gl.) med hvide vægfliser, bruseniche, terrassobord med nedfældet vask og underskabe samt klinkegulv med gulvvarme. Godt og funktionelt spisekøkken med hvidt HTH-inventar, træbordplade og alt i hvidevarer. Stort soveværelse med skabe. Fra soveværelset er der et hyggeligt kig op ad Skt. Anna Gade.
Ejerforeningen er en del af et fællesskab der råder over 18 p-pladser i gården, der kan lejes og benyttes af ejendommenes beboere. En p-plads koster p.t. kr. 500 på årsbasis og der udstedes årligt 18 p-tilladelser. Udgiften til leje af en p-plads er medregnet i ejerudgiften, men kan fravælges.

Kontakt os for en fremvisning.