Sjællandsgade 54, 8000 Aarhus C

BEBOELSES- OG FORRETNINGSEJENDOM

Charmerende byejendom i 4 etager med et samlet etageareal på 199 m² fordelt med 81 m² erhverv og 118 m² bolig. Skønt beliggende i charmerende Sjællandsgade og Ø-gadekvarteret i det absolutte centrum af Aarhus. I gaden findes bl.a. købmandsforretning, vinhandel og kiosk.

En ejendom med mange anvendelsesmuligheder, da hele underetagen i dag er registreret som erhverv. Ejendommens ejer har anvendt den til kontor for EDB virksomhed og privat bolig. Velegnet til kontor, klinik m.v. kombineret med egen boig.

Bygningen er opført i 1879 som en 3½ etagers rødstensbygning (nu pudset) med tegltag og kvist. Ejendommen har gennem den nuværende ejers ejertid gennemgået en omfattende renovering og modernisering (herunder nyt tag), således at ejendommen i dag byder på 4 fuldt brugbare etager.

Stueplan har erhvervsstatus og er på samlet 81 m². Den er indrettet med entre/trappeopgang med klinkegulv, gæstetoilet, et stort rum på ca. 40 m², hvorfra der via mellemgang er adgang til 2 gode rum.

Beboelsesdelen er fordelt på 3 etager fra 1. til 3. sal, med et samlet areal på 118 m².

1. salen er ejendommens centrale rum og er indrettet som et stort køkken/alrum, der er gennemlyst fra syd og nord. Alrummet er med pænt HTH-køkken i lys ask med bordplade i stål og granit. I alrummet findes gode detaljer, som åben pejs og glasvæg, hvilket giver rummet karakter og stemning.

2. salen er med 2 gode og regulære værelser samt vaskesøjle gemt i et "aflukke".

3. salen er indrettet med et stort soveværelse, hvor der er åbnet op til kip, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse. Fra karnappen er der flot kig over byens tage. 3. salen indeholder yderligere et stort badeværelse fra 2000 med lyse italienske klinker, skabsarrangement med tilpasset terrazzovask samt badekar, der kan fungere som bruseniche. Separat toilet.

Fra stueetagen er der ligeledes udgang til lukket have, der deles med naboejendommen.