DIN ERHVERVSMÆGLER I AARHUS


BROHOLM BOLIG & ERHVERV betjener også erhvervslivet inden for salg, vurdering og udlejning af erhvervslokaler og -ejendomme. Vi er specialister, når det handler om køb og salg af boligudlejningsejendomme, og i kraft af vores store netværk og kendskab til området har vi alle forudsætninger for at hjælpe dig med at finde netop den ejendom eller de lokaler, du søger. Din sikkerhed er en vurdering af vores ejendomsmægler og valuar med mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler.

Vi kan assistere dig med opgaver inden for køb og salg af ejendomme, udlejning og fremleje, afståelse af butikslejemål, vurdering af erhvervsejendomme samt projektudvikling. Vi følger erhvervsmarkedet og kender priser, tendenser og udbud. Via efteruddannelse holder vi os opdaterede på nye regler, love og regulativer, så vi altid kan tilbyde dig den bedste rådgivning.

Vi har et stort netværk og løser vores opgaver via et effektivt salgsstyringssystem med indbygget køber- og lejerkartotek. Derfor kan du være helt sikker på, at vi hjælper dig med at finde den ejendom eller de lokaler, du søger. BROHOLM BOLIG & ERHVERV samarbejder vi med revisorer og advokater. Etik og kvalitet er nøgleord og vi behandler alle opgaver med seriøsitet, faglighed og diskretion.

Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for salg eller udlejning af din ejendom.

PROFESSIONEL OG GRUNDIG EJENDOMSADMINISTRATION


Udlejning af ejendomme til bolig og erhverv er en stor administrativ opgave og kræver et indgående kendskab til lovgivning, bygningskendskab samt investeringsøkonomi og driftsøkonomi. Hos BROHOLM BOLIG & ERHVERV har vi tilsammen mere end 20 års erfaring med ejendomsadministration, og vi skræddersyr gerne en løsning, der passer til netop dit behov. Vi håndterer blandt andet:

Genudlejning, korrespondance med lejerne, udarbejdelse af lejekontrakter, rapportering til ejer, ind- og udflytningsrapporter, lejeforhøjelser, kontakt med håndværkere, bogføring, afslutning af varme- og vandregnskab, opkrævninger og betalinger, tegning af ejendomsforsikringer.

BROHOLM BOLIG OG ERHVERV tilbyder en personlig og professionel administration af den daglige drift med både bolig- og erhvervslejemål, hvor vi tilpasser vores ydelser efter dit behov. Du kan altså frit vælge, om vi skal tage os af den samlede administration eller blot håndtere enkelte dele som f.eks. udlejning, økonomi og bogføring. Vi er medlem af Udlejerforeningen Aarhus og derigennem også Danske Udlejere. Vores professionelle ansvarsforsikring omfatter også administration af tredjemands ejendomme.

Kontakt os og hør nærmere - vi giver gerne et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil erhvervsvurdering

Få en uvildig vurdering af din erhvervsejendom af en professionel og uafhængig erhvervsmægler & valuar

november 2021

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930