Din erhvervsmægler i Aarhus, Odder, Skanderborg og Holstebro

BROHOLM BOLIG & ERHVERV betjener også erhvervslivet inden for salg, vurdering og udlejning af erhvervslokaler og -ejendomme.
Vi er specialister, når det handler om køb og salg af boligudlejningsejendomme, og i kraft af vores store netværk og kendskab til området har vi alle forudsætninger for at hjælpe dig med at finde netop den ejendom eller de lokaler, du søger. Din sikkerhed er en vurdering af vores ejendomsmægler og valuar med mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler.
Vi kan assistere dig med opgaver inden for køb og salg af ejendomme, udlejning og fremleje, afståelse af butikslejemål, vurdering af erhvervsejendomme samt projektudvikling. Vi følger erhvervsmarkedet og kender priser, tendenser og udbud. Via efteruddannelse holder vi os opdaterede på nye regler, love og regulativer, så vi altid kan tilbyde dig den bedste rådgivning.
Vi har et stort netværk og løser vores opgaver via et effektivt salgsstyringssystem med indbygget køber- og lejerkartotek. Derfor kan du være helt sikker på, at vi hjælper dig med at finde den ejendom eller de lokaler, du søger.
BROHOLM BOLIG & ERHVERV samarbejder vi med revisorer og advokater og udarbejder gerne et uforpligtende oplæg på salg eller udlejning af din ejendom.
Hos BROHOLM BOLIG OG ERHVERV er etik og kvalitet nøgleord, og vi behandler alle opgaver med seriøsitet, faglighed og diskretion.
Kontakt os gerne for et uforpligtende oplæg på salg eller udlejning af din ejendom.