Medarbejdere

Gunnar Broholm

Direktør, indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

Bjarke Varberg Lüchtemeier

Ejendomsmægler, MDE - Vurderingsansvarlig for Totalkredit

Jytte Gram

Ejendomsadministrator

Katrine Leander Holck

Salg og udlejning

Ane Leander Broholm

Piccoline

Camilla Refsgaard Brøner

Praktikant, Finansøkonomstud.

Birgitte Leander

Ejendomsmægler, MDE

VI ER EN LILLE, MEN EFFEKTIV PERSONALEGRUPPE BESTÅENDE AF


Gunnar Broholm

Direktør og indehaver Gunnar Broholm er uddannet ejendomsmægler og valuar. Han har mere end 30 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen fra bl.a. EDC, home og Nybolig, heraf 20 år som selvstændig. I den periode har han deltaget i over 2.300 handler og vurderet mere end 5.600 ejendomme. Gunnar har endvidere 22 års erfaring som vurderingsmand for BRFkredit og Nykredit. Gunnar håndterer bolig og erhverv og bor i Sydbyen.


Bjarke Varberg Lüchtemeier

Bjarke er uddannet finansbachelor og ejendomsmægler. Han har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen i mere end fem år og har erfaring fra home. Bjarke arbejder med salg og kommissionering af boliger. Endvidere er han vurderingsansvarlig for Totalkredit. Bjarke er født og opvokset i Aarhus og bor i Nordbyen. 


Birgitte Leander

Birgitte Leander er uddannet ejendomsmægler og advokatsekretær. Hun har 14 års ejendomsmæglererfaring fra EDC og home samt mange års erfaring fra advokatbranchen, herunder 7 års erfaring fra advokatfirmaet Kromann Reumerts afdeling for fast ejendom. Birgitte har stor erfaring med såvel salg og kommissionering af boliger som med køberrådgivning og tinglysning. Birgitte bor i Sydbyen.


Katrine Leander Holck

Katrine er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. Hun arbejder med bolig og markedsføring. Katrine bor i Midtbyen. 


Jytte Gram

Jytte er uddannet merkonom i regnskabsvæsen og arbejder med ejendomsadministration og bogholderi. Hun har blandt andet 17 års erfaring med ejendomsadministration fra Byggeselskab Olav de Linde. Jytte er opvokset i Aarhus og bor i Kongsvang.


Camilla Refsgaard Brøner

Camilla er i praktik i forbindelse med sit studie til finansøkonom med speciale indenfor ejendomshandel. Camilla bor i Viby. 


Ane Leander Broholm

Ane er piccoline og hjælper med lidt af hvert. Ane læser højere handelseksamen på Aarhus Business College og bor i Sydbyen.